Tozeur – din oaza spre cer

In oaza de la Tozeur atractiile sunt multiple. Cel care trece pe langa oaza sau chiar prin oras nu poate sa-si imagineze gama vasta de posibilitati de relaxare pe care aceasta zona o ofera.  Dar… sa le luam pe rand ; azi, Planet Oasis.

Complexul Planet Oasis este un centru care organizeaza evenimente, congrese, intalniri de afaceri etc. intr-un cadru de exceptie. Plasat in inima oazei de palmieri-curmal, centrul pune la dispozitie gradini, restaurante de unde se pot urmari planetele prin cele 16 telescoape astronomice profesioniste, corturi berbere accesorizate modern (printre ele si cel mai mare cort berber din lume- o sala de congrese cu o capacitate de 1.100 de participanti), dar si posibilitati de shopping, excursii etc. Pentru serile innorate, organizatorii au o solutie gata pregatita pentru cei care vor sa urmareasca miscarea planetelor : personal specializat proiecteaza imagini celeste oferind  detalii inedite.

Una dintre atractiile deosebite pe care Planet Oasis le ofera este excursia cu… elicopterul. De pe heliportul de la marginea complexului, cei interesati pot face zboruri deasupra desertului, a lacului sarat Chott el Jerid, a oazelor montane Chebika-Mides sau deasupra decorurilor din « Razboiul Stelelor » de la Oung  Jmel. Pentru 2012, Planet Oasis are in proiect sa realizeze in premiera zboruri turistice cosmice (suborbitale). Participantii la aceste evenimente vor avea tot confortul, dar si un cameraman care va filma atat activitatea fiecaruia, cat si corpurile ceresti din apropiere, la final filmul fiind oferit fiecarui turist.

Share

Reclame

4 gânduri despre &8222;Tozeur – din oaza spre cer&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s