Case din Sousse

Reclame

5 gânduri despre &8222;Case din Sousse&8221;

 1. Frate, dar frumos mai este acolo. Frumoasa tara, cu o istorie deosebita!
  Ce-ai zice matale daca ti-as spune sa scrii o carte, despre cuvintele romanesti aflate acolo, despre oameni, despre port, traditii, ma refer la berberi, toate in comparatie cu cele romanesti.
  Am gasit undeva, o sursa de la Herodot si de la alt istoric ca locuitorii din Nordul Africii erau in antichitate, surpriza, blonzi si sateni! 🙂
  Mai exista studii despre Ga-Ramani si despre getuli, ca populatii trace, pe care le-ai putea include sau insipra din ele.
  Ce zici!?
  Chiar as putea sa vorbesc sau chiar tu sa vorbesti cu Lucian Iosif Cuesdean, lingvistul care a descoperit peste 1500 de cuvinte comune intre sanscrita si romana, care a realizat teoria morfemelor stem, dupa care romana este cea mai veche limba din Europa si poate si din lume. Chiar a scris cartile: „Romana, limba vechii Europe”, „Limbajul morfemelor si limba dacilor”,etc.
  Chiar te-ar putea ajuta, iar tu l-ai putea ajuta pe dumnealui prin publicitate, cartile dumnealui sunt extraordinare, dar au nevoie de publicitate.
  Uite aici un articol general despre studiile dumnealui: http://ramaniamyblog.wordpress.com/2010/05/03/romana-limba-vechii-europe/
  si comentariile dumnealui la: http://ramaniamyblog.wordpress.com/2010/03/08/geto-dacii-singurul-popor-european-autohton/
  Crede-ma ar putea iesi ceva grozav, si l-am putea ajuta si pe dumnealui, chiar are nevoie.

   • Scuze pentru intarziere dar am avut o gramada de probleme cu blogurile si de aia si raspunsul atat de intarziat.Subiectul este foarte interesant si mi-ar placea sa colaboram cu respectivul domn dar este dificil sa fac o estimare in privinta duratei de timp pana cand acest proiect sa se puna in practica.Oricum pastram legatura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s