„Jurassic Park” tunisian

Vorbeam anterior despre vegetatia luxurianta din acele epoci cand dinozaurii stapaneau Terra… Impactul meteoritic major, dar si bombardamentele meteoritice ulterioare au dus la schimbarea treptata a climei. Nisipul instalat acum milioane de ani a avansat continuu (un exemplu al acestui avans castigat incet, dar sigur este Tamanghasset, in Algeria, unde ultimul palmier a disparut abia in 1984). Gipsul s-a transformat in trandafiri de desert, copacii in agate si cuartz-uri uneori uriase, rasina – in chihlimbar; acesta este peisajul in desertul tunisian.

14 gânduri despre &8222;„Jurassic Park” tunisian&8221;

    • Multumesc frumos Moni! e intr-adevar o pasiuen frumoasa insa eu doar m-am molipsit de ea de la Dragos…el este cel pasionat care a inceput sa le culeaga si apoi mi-a placut si mie foarte mult si ma atrage.in rest suntem bine,asteptam sa se calmeze situatia.multumim pentru grija!

    • Buna,suntem bine;azi este o zi aproape normala si asteptam sa se calmeze situatia si sa intram in normal.Noi suntem departe de capitala asa ca nu au fost multe miscari pe la noi in Sousse,oras turistic.multumim pentru intrebare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s